ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В РАБОТНА СРЕЩА ЗА КОНСУЛТИРАНЕ НА ПОДГОТОВКАТА НА СТРАТЕГИЯТА ЗА ВОМР 2023-2027 В СЕЛО РОЗА, ОБЩИНА ТУНДЖА

В ход е изпълнението на проект „Подготвителни дейности за разработване на местна стратегия за ВОМР за програмен период 2023 – 2027 г“, финансиран по подмярка 19.1„Помощ за подготвителни дейности“ от мярка 19 „Водено от общностите местно развитие“ от Програма за развитие на селските райони 2014-2020 г. Проектът се изпълнява от МИГ-Тунджа съвместно с местно партньорство от община Сливен, включващо община Сливен, Народно читалище „Искра -1929“ , с.Крушаре и „Великови-1“ ООД – с.Крушаре. В рамките на проекта МИГ „Тунджа-Сливен –Долината на Тунджа“ ще разработи Стратегия за ВОМР, която ще бъде прилагана на територията на община Тунджа, и три населени места от община Сливен, граничещи с община Тунджа: Крушаре, Бозаджии и Чокоба.

Екипът на проекта отправя настоящата

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В РАБОТНА СРЕЩА

В СЕЛО РОЗА, ОБЩИНА ТУНДЖА

04.09.2023 г. от 09.00 часа в залата на читалището.

Каним представители на местната власт, бизнеса, НПО, читалища, граждани и всички други заинтерисовани страни да се включат в работната среща.

Бъдете активни! Участвайте!

Проектът за подготовка на Стратегия за ВОМР се реализира с подкрепата на Програма за развитие на селските райони за периода 2014-2020, съфинансирана от Европейски земеделски фонд за развитие на селските райони – Европа инвестира в селските райони.