РЕЗУЛТАТИ ОТ ПРОВЕДЕНИЯ ПОДБОР НА ПРОЕКТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

С решение на Управителния съвет на МИГ-Тунджа от 14.06.2019 година е одобрен оценителния доклад на Комисията за подбор на проектни предложения по процедура  BG06RDNP001-19.249 МИГ – Тунджа – мярка 7.2 „Инвестиции  в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура”към Стратегията за ВОМР на МИГ-Тунджа. В рамките на първия краен срок за прием по  процедурата са постъпили шест  проектни предложения. Едно проектно предложение не е допуснато до етап техническа и финансова оценка поради несъответствие на етап административно съответствие и допустимост. Одобрени са пет проектни предложения. Размерът на   одобрената  безвъзмездна финансова помощ е  862 322,15 лева лева.
Проведената процедура  е изпратена за проверка и одобрение от страна на Държавен фонд „Земеделие”.
На интернет страницата на МИГ-Тунджа в секция Приключили процедури – процедура BG06RDNP001-19.249. са публикувани:
–    Списък на предложените за финансиране проектни предложения по процедура за подбор на проектни предложения BG06RDNP001-19.249 МИГ-Тунджа–Мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура” подредени по реда на тяхното класиране и размера на безвъзмездната финансова помощ, която да бъде предоставена за всяко от тях (Приложение № 1 към Оценителния доклад);
–    Списък на проектните предложения, които не се допускат до техническа и финансова оценка по  процедура за подбор на проектни предложения BG06RDNP001-19.249 МИГ – Тунджа – мярка 7.2 „Инвестиции  в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура” (Приложение № 2 към Оценителния доклад)